Inloggen

Nieuwsbrief

21-24 Sept. - Wandelweekend te Epen

Zuid-Limburg heeft een typisch landschap. Glooiende heuvels, holle wegen, vakwerkhuizen, veldkruisen, kapelletjes, doornhagen, boomgaarden, riviertjes en beekjes zijn kenmerkend voor deze streek. Een must voor elke wandelaar.
Epen is mooi en rustig gelegen in de zuidoosthoek van Zuid-Limburg, vlakbij de Belgische grens. Een dorpje dat mede door haar unieke natuurschoon veelal wordt beschouwd als het mooiste plekje van Nederland. Een must voor ons jubileum jaar!

Programma:
- Vrijdag 21 september wordt u verwacht om 19u voor het gezamenlijke avondmaal in “Hotel Berg & Dal”, Roodweg 18 te 6285 AA Epen, Nederland.
Tel. 0031/43 455 1383 en www.bergendalepen.nl.
- Zaterdag 22 en zondag 23 september wandelingen van ca. 20 km over veldwegen, bospaden, weilanden en prachtige dalen met een grenzeloos karakter. Tijdens de wandelingen gaan we getrakteerd worden op de meest uitgestrekte panorama's, die al dan niet onverwacht uit het groen opduiken. De altijd grillige Geul, die een weg zoekt tussen de hofsteden, is nooit ver weg.
- De mogelijkheid bestaat om zondagavond ter plaatse te blijven en maandag na het ontbijt te vertrekken. Voor deze extra overnachting is het avondmaal op zondag ook voorzien.

De prijs van dit alles; drank niet inbegrepen:

Weekend van vrijdagavond tot zondagnamiddag
Leden LBV: 218 EUR per persoon op basis van dubbelkamer
248 EUR per persoon op basis van enkelkamer

Niet leden: 225 EUR per persoon op basis van dubbelkamer
255 EUR per persoon op basis van enkelkamer

Weekend van vrijdagavond tot maandagmorgen
Leden LBV: 279 EUR per persoon op basis van dubbelkamer
324 EUR per persoon op basis van enkelkamer

Niet leden: 286 EUR per persoon op basis van dubbelkamer
331 EUR per persoon op basis van enkelkamer

- vrijdag: welkomsdrink, avondmaal en overnachting in kamers met douche/wc.
- zaterdag: ontbijtbuffet, lunchpakket, aperitief, 4-gangen avondmaal en overnachting in kamers met douche/wc.
- zondag: ontbijtbuffet, lunchpakket.
- eventueel avondmaal op zondag, overnachting in kamers met douche/wc en ontbijtbuffet op maandagmorgen.

Inschrijving: Inschrijven per mail of telefoon, met vermelding lidnummer, bij Marinus Nelissen. Het aantal deelnemers is beperkt tot max. 20 personen! Na de inschrijving stort u het bedrag op rekening BE52-0682-0087-5509 en BIC “GKCCBEBB” van de Limburgse Bergsportvereniging met de vermelding “ weekend Epen”. Duidelijk vermelden indien je zondagavond wil blijven overnachten. Inschrijving en storting vóór 8/4/2018. Tracht zoveel mogelijk met elkaar af te spreken om een 2-persoonskame te reserveren. Indien geen 2-persoonskamer meer vrij, zal de laatste inschrijving een 1-persoonskamer toegewezen krijgen en moet er een supplement betaald worden.

Uitrusting: stevige wandelschoenen, regenkledij, extra snacks en drank voor de wandeling.

Reisweg: U rijdt over de E314/A76 richting Aachen/Heerlen tot knooppunt Kunderberg/Simpelveld. Hier de N281 richting Vaals tot de N278. Hier neem je richting Gulpen tot Wahlwiller en dan verder naar Epen. Ruime parking achter het hotel.

Afstand Hasselt tot Epen: 73 km; reken op ca. 1u rijden.

Info en leiding: Marinus Nelissen , Tel. 011/88.36.38 , Gsm. 0476/95.74.75
E-mail: marinus.nelisseDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wandelingen: Benny en Rita Vandevelde; tel 011/27.59.90 en 0478/24.76.50.
E-mail: rita.penxten@telenet.be