16 Dec - Wandeling te Beringen Mijn

De laatste wandeling van ons jubileumjaar gaat van start in Beringen-Mijn, en dan staat natuurlijk het natuurreservaat van de vallei van de Zwarte Beek op het programma. Hier vloeien tal van riviertjes samen en doorkruisen wij een lappendeken van hooilanden, moerassen, bosjes, weide en heide. En zoals het een bergsportvereniging betaamt, beëindigen wij deze tocht met de overschrijding van de terril.
Het wandelseizoen wordt dan passend afgesloten met een drankje en knabbeltje voor al de deelnemers in het klimcentrum Alpamyo. Een afsluiter met stijl!
Graag willen we weten met hoeveel deelnemers we dit wandelseizoen kunnen afsluiten. Daarom Inschrijven met vermelding lidnummer vóór 30 november 2018 door het sturen van een mailtje naar Lieve Goffings.
Afstand: ca. 20 km
Carpooling: onderling af te spreken tijdens de vorige wandelingen
Vertrek wandeling: 10.00 uur Klimzaal Alpamayo, Koolmijnlaan 201/ Be-Mine 21, Beringen.
Reisweg: Neem de E313 richting Antwerpen tot afslag 26 en hier de N29 tot Beringen. Verder over de N72 richting Beverlo tot Beringen-Mijn Be-Mine 21.
Uitrusting: stevige wandelschoenen, lunchpakket, regenkledij.
Inlichtingen en leiding:Lieve Goffings – Guy Coppyn, 0474/94.63.06.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.